Egy 8,85 méter szeles és 11,75 hosszú manzardos házra hány méteres szarufa kell úgy hogy maradjon egy normális kis eresz is?
Figyelt kérdés
Tűzfalas mind két vége a háznak ...... kb úgy szeretnem hogy minél többet ki tudjak használni a manzart részből azaz a szobából .2017. szept. 14. 15:27
21/31 anonim válasza:
Np!
Ahogy Miquel is írta, egy szarufából nem jön ki.
D úgyis lesz (valószínűleg) derékszelemen, azon tudod toldani, csak lehet kár volt megvenni a 6m-es szarufát.
22/31 A kérdező kommentje:
Erre én is rá jöttem , csak mint írtam ,nem manzárdosra volt csinálva a tervrajz ! Mi határoztunk úgy hogy mégis manzárdos legyen .
2017. szept. 17. 20:26
23/31 anonim válasza:
Bocs! Fáradt vagyok!
Teljesen elvesztettem a fonalat.
Egész hétvégén épületeket rajzoltam és igazából kicsit összefolynak a dolgok.
Most hogy van ez a manzárd kontra nyeregtető?
Mi volt és mi lesz?
24/31 A kérdező kommentje:
Bocsi de én csak a ház tulajdonosa vagyok (leszek )és én nem értek az építkezéshez .
2017. szept. 17. 20:32
25/31 anonim válasza:
Ok, értem.
Csak ezt a manzárd dolgot nem értem.
Eddig nyeregtető volt térdfallal, most meg manzárd lesz (térdfallal vagy nélkül) jól értem?
26/31 A kérdező kommentje:
Olyan lesz mint amit be linkeltem .
2017. szept. 18. 12:13
28/31 A kérdező kommentje:
Térdfal és rá egy nyeregtető .
2017. szept. 18. 12:21
29/31 anonim válasza:
Akkor ez nem manzárd tető!
Ehhez nem elég a 6m szarufa. Ahogy Miquel is írta.
30/31 A kérdező kommentje:
Ok. Megpróbálom ki cseréltetni 7 méteresre ,remélem sikerül ! Koszi szépen a segítséget mindenkinek !
2017. szept. 19. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!