Egy 8,85 méter szeles és 11,75 hosszú manzardos házra hány méteres szarufa kell úgy hogy maradjon egy normális kis eresz is?
Figyelt kérdés
Tűzfalas mind két vége a háznak ...... kb úgy szeretnem hogy minél többet ki tudjak használni a manzart részből azaz a szobából .2017. szept. 14. 15:27
1/31 anonim válasza:
A tetőszögek és a töréspont magassága nélkül ezt nem lehet megmondani.
2/31 anonim válasza:
45 fokos tetőszöget feltétezve durván 6,6 m-es szarfákkal számolhatsz. De inkább 7 m.
3/31 anonim válasza:
Miquel!
Ezt 1 db szarufával nem lehet megoldani hisz a tető manzárd!
Oldalanként 2 db (egy szaruállásban 4 db) szarufa kell, de mint írtam is ezt nem lehet látatlanban megmondani.
4/31 anonim válasza:
Tető cserét, tető építést terveztetni kell. A terven lesznek méretek, az ács abból megcsinálja (te nem csinálhatod, és ne is próbálkozz vele). Másik kérdés, hogy sok helyen tiltják a manzardtetőt, ennek is utána kell nézni.
5/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ! Totálisan be csődöltem, mivel mar meg vettem a 6 méteres szarufákat ! Esetleg ebből nem tudnám valahogy megcsinalni hogy jó legyen ?
2017. szept. 14. 21:38
6/31 anonim válasza:
A 6 méter elég, sőt még sok is. Valószínű, hogy a mennyiség nem lesz elég.
A terven mi szerepel?
7/31 anonim válasza:
Igazad van, 3-as, figyelmetlen voltam. Bocsi.
8/31 anonim válasza:
Miquel!
Nem kioktatásnak szántam.
Szeretem a válaszaidat, sokat lehet tanulni belőle.
9/31 anonim válasza:
T.Kérdező!
Bocs, hogy itt válaszolok!
A manzárd miatt nem tudod megcsinálni 1 szarufából, hiszen van (lesz) benne egy törés.
10/31 A kérdező kommentje:
Miért kell bele törés ?
2017. szept. 17. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!