Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Sok ez az ár vagy normális?

Sok ez az ár vagy normális?

Figyelt kérdés

Viakolorozásnál 7000Ft-ot kér m2-ként. Ebbe a viakolor ára nélkül benne van minden anyag. A legcsövesebb viakolorral számolva is kb 1 millio kb 150m2

Ez az én gyors számolásaim szerint,de majd ki számolja,kiméri aztán kiderül.

2017. máj. 4. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kérj többektől árajánlatot, de ezen az oldalon is megteheted, csak regisztrálnod kell:

(Nekem sok, de nem vagyok szakember és csóró vagyok! :(

[link]

2017. máj. 4. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:

tudni kéne hogy mi van az árban?

pl kell hozatni földmunka gépet, amit ő állna?

murvát teríteni, földet kiszedni stb.

vagy van sajátja?

7000 forint egyébként rengeteg, csak az ágyazat elkészítése és a kő lerakása max 2500-3000 körül megy.

150 négyzetméterre max 10-15 köbméter murva kell, az 30-40ezer ft, meg mondjuk 6-8 köbméter kétszer rostált, az meg 20-25 ezer.

szóval még ezzel sem értem hogy jött ki a 7000.

kérj mástól is ajánlatot, bár a térkövezés soha nem volt olcsó mulatság.

2017. máj. 4. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Felénk /győr/ ez egy korrekt ár. 10000 Ft/m2 anyaggal, mindennel együtt a szürke beton térkő.
2017. máj. 8. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, a nyugati országrészben, a Balatonnál, Velencei tónál, Budapest egyes kerületeiben (pl.Rózsadomb), mások az árak, mint Szabolcsban.
2017. máj. 8. 18:16
 5/5 A kérdező kommentje:
A térköves pest megyeina munka pedig Komárom-Esztergom megyei. 2 településsel lakik odébb a fickó.
2017. máj. 8. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!