Lehet valahogy kertes házat építtetni panelból? Mondjuk egy aranyos kétemeletes hodályt?
Figyelt kérdés
Lehetne viszonylag gazdaságos ez? Nagyon széttolnák a talajt a gépek?2017. szept. 10. 06:33
1/4 anonim válasza:
Biztos hogy lehet kapni panelelemeket? Már én is gondoltam ilyesmire, nem hülyeség.
2/4 anonim válasza:
Mikor építkeztem én is gondoltam erre mivel egyvhelyi vállslkozónál van rengeteg amit már dose fog használni. Gondoltam vennék tőle olcsón és abból építeném a külső falakat. Aztán rájöttem az építőanyag csak kis százalékát teszi ki az építkezés költségének. Nem érdemes vacakolni vele
3/4 Varga Péte4 válasza:
Miskolcon a Berekalján több ilyen szerkezetű -bár sorház- épült. Egészen pofásak. Sajnos a házgyárat azóta a földdel tették egyenlővé.
4/4 anonim válasza:
Természetesem látezik ez a technologia.
Amúgy a panelok is vasbeton elemek csak nem a helyszinen öntik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!