Ha 23 milliónk van önerőben (a lakásom 11,5-12 millió) a többi készpénz, mikor érdemes belefogni építkezésbe?
Tudod honnan van az önerő!
Eladta a kecskeméti kacsalábon forgó, horvát tengerpartra és az anyós udvarára néző, egyszer ház egyszer panziót!
Utólag sajnálom, hogy nem mentettem vagy nem fényképeztem le a szövegeit, mert annyira jók voltak, hogy el sem hiszem, hogy létezik ilyen ember:DD
Kedves kérdező, ha esetleg még aktuális, ne vedd komolyan amit írtam, mert lehet 120eft/nm áron is építkezni (ebben minden benne van, bútor is, egyszóval minden:D ), csak meg kell keresned ezt az olcsó szerb céget:DD
Ezek szerint igen, lemaradtál!
Volt itt egy kb. 1 éves szappanopera (kb 500 válasszal).
De a végére kipukkadt a kamulufi és törölték. :(
Pedig jó kis forgatókönyv volt az unalmas estékre.
Résztvevője voltam:) És szívből sajnálom, hogy nem lehet közöttünk eme nagyszerű lángelme, aki bebizonyította nekünk, hogy lehet olcsón is építkezni szerb munkaerővel. Igazi balek, de kiváncsi lennék ez a szerencsétlen hány éves vajon?.......
Érdemes megfigyelni, hogy a másik topicban már csak 3 milliós önereje volt, de mindenkit lelájmolna, hogy megépüljön az álombirodalma:D Nem beszélve arról, hogy egyébként 4 milliós autója van:)))
Üdv! Azért 300 ezres négyzetméter árban nem kell gondolkozni, mert, ha az még nem is a fényűző luxus, de magas műszaki tartalmú ház lenne. Számolj 250 ezerrel, ez már egy középmezőnyös ház. A falat illetően a legolcsóbb 30N+F porotherm vagy leiertherm téglát javasolnék, amit, ha már 12 centis grafit szigeteléssel elláttok a házatok CC (A+) besorolású lesz. Ez hideg télen 15-20 ezer forintos gázszámlát fog jelenteni havonta.
Ha van rajzod esetleg linkeld majd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!