Hogyan lenne érdemes spórolnom? Bank, euró, készpénz? (többi lent)
17 éves vagyok.Szeretnék elköltözni majd itthonról és félretenni rá pénzt.Suli mellett dolgoznék, még van 1,5 évem érettségiig.Havi 10-20 ezret minimum eltennék (ha szünet van akkor többet,tavaly nyáron 100 ezer fölött kerestem és akkor egy 80-90 ezer belemenne)
Sajnos a szüleim nem nagyon segítenek ebben, szóval nem tudom mi lenne érdemes.Bankba leköttetni, itthon gyűjteni, vagy euróba eltenni? (nem tudom a többi lehetőséget)
Bankba félek elmenni ilyen kérdéssel, mert félek, hogy inkább a számukra megfelelő válaszokat adnák és nem az ami nekem lenne jó :D
Köszönöm a válaszokat előre is!
Ne bonyolítsd túl (főleg hogy a bank szóba se állna veled). Én úgy csináltam hogy egy borítékba gyűjtögettem amit az egyik könyvben tartottam. Mivel nagyon sok könyvem van (1000+) így azért egész jól el volt az dugva.
És én minden pénzemet félre tettem. Nem költöttem baromságokra. Úgy meg elég hamar brutális összegek jönnek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!