Tehetek ellene valamit?
Figyelt kérdés
20 éve itt élünk a párommal és a 3 hónapos kisfiunkkal. Kb 10 napja kezdtek el a szomszédba építkezni és nem lehet nekik szólni hogy csendesebben mert kisbaba van a háznál. Többször lett nekik szólva. Feljelenthetem őket? A babam nem alszik rendesen mert reggel 7től este 8-9ig folynak a munkálatok. Előtte meg rendesen tudott aludni. Mit tudok tenni hogy abbahagyják az építkezést?2017. jún. 29. 17:38
11/16 anonim válasza:
Este nyugodtan lehet szellőztetni, akkor már nem dolgoznak, tehát nincs por.
S ha nem tévedek, akkor értesítve lettetek az építkezésről még annak megkezdése előtt?!
12/16 anonim válasza:
A kisbabák jól alszanak a zajban is, nem kell nekik síri csend! Az építkezés zajjal jár.
13/16 anonim válasza:
Sajnálom a gyereket, de nem az építkezés, hanem az anyja miatt...
14/16 A kérdező kommentje:
Én titeket panelpatkányokat sajnálom, mert nem értik meg ezt a helyzetet...
2017. júl. 13. 22:29
15/16 anonim válasza:
Ne hülyeségeket írogass, hanem seperd ki a putridat!
16/16 anonim válasza:
"Én titeket panelpatkányokat sajnálom, mert nem értik meg ezt a helyzetet."
Panelpatkány?
Az vagy Te! Panel nélkül!
Az isten mentsen meg egy ilyen jó szomszédtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!