Szakmaválasztás előtt állok, szerintetek festő vagy villanyszerelő?
De alkalmazptti szinten magyarországon ritka az a villanyos, aki 200nál többet megkapna... annál meg azért komolyabb szakma.
Egyébként meg azért kérdezek, mert kíváncsi voltam ki milyen érveket hoz fel melyik mellett.
Magamat tekintve meg sanszosnak tartom, hogy kicsit úgyis bele fogok kóstolni az összes magyarországon képzett építőipari szakba ami okj szinten elérhető.
Hát azért én az életszerűség végéről nézem, mert én csinálni fogom...
Szóval igen a festő mond 200.000ret és tételezzük fel, hogy csinállja 1 hetet...
A villanyszerelő meg reggel felkel, szalad 1 címre, aztán a másodikra, harmadikra, negyedikre, ötödikre... és az egész napja elmegy a szaladgálásra címek és villanyos bolt közt... annyira nem jó, mégha maszekon ténylegesen 5perces melókon tud 1000-2000ftket keresni napi 5-6címen...
Akkor nem értem minek a kérdés, ha te eldöntötted, hogy szobafestő akarsz lenni, akkor minek tetted fel a kérdést?
Én nem lennék szobafestő. Nem szívnám a port egész nap, mert ugye az effektív festés csak egy nagyon vékony szelet a szakmában. Meg a múltkor a szaunában fültanúja voltam egy beszélgetésnek, ahol a szobafestő úriembernek komoly ortopédiai jellegű problémája volt a térdével, merthogy a létrázás miatt a külső combfeszítői sokkal erősebbek, mint a belsők és a térdét gyakorlatilag kicsavarja.
Mindegy is. Jó szobafestést!
"Egyébként meg azért kérdezek, mert kíváncsi voltam ki milyen érveket hoz fel melyik mellett. "
Mégegyszer had ne kelljen már leírnom...
+a releváns vélemények érdekelnek, nem a laikusok... abból pedig eddig csak kovpet és te utolsó voltatok...
De mivel sportolok nem csak egy létrán edzem, mint sok jómunkás ember az ilyenektől nem félek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!