Informatikus szakmát le lehet tenni rövidebben? Úgy gondoltam mint a többi szakma mint a burkoló vagy a festő, villanyszerelő, hogy nem iskolában, hanem egy OKJ képzésben.
Ismerősömnek van okj villanyszerelő szakmája és jól megél belőle.
Nekem festő szakmám van de ez rendes iskolai 2 éves de nem akarom tovább csinálni,hanem valami informatikai szakmában szeretnék elhelyezkedni.
tévedés. nem a diploma vagy papír számít ebben a szakmában, hanem a tudás.
informatikus pedig továbbra is gyűjtőnév.
válasszad ki egy alfaját ami érdekel.
Igen ebben szeretném valakinek a segítségét kérni,mert én nem tudom,hogy mik vannak ? Fiú vagyok szóval nem egy nagy mellű 20 éves titkárnő mert akkor egyből felvennének de ahogy elnézem és amit a munkahelyen csinálnak az nem olyan nagy cucc. Szerintem amit egy iskolai irodában,vagy ilyen kisebb cégeknél vannak meg lehet hamar tanulni,annyira értek a gépekhez,csak nem a wordhöz :S
Programozó is olyan hülyeség miért kell hónapokig tanulni erre ? Next Next igen elfogadom next install finish
Te nagyon sötét vagy ne is haragudj. Nagyon gyorsan tegyél le arról hogy informatikus légy.
Persze ha tréfa volt a kérdés akkor nincs gond. Hahaha. :)
oh ne bántsad szegényt, biztos igaza van :)
oké kérdező, ugye zsigerből meg tudod oldani a lenti feladatot max 2-3 óra alatt?
adott egy linux distr, mondjuk debian, de amelyiket jobban ismered, persze minden gui nélkül.
webszerver lészen belőle, kell neki apache2, és mivel régebbi szar oldalak is futnak rajta, ezért php 5.3 és php 5.2, ez utóbbi lehet cgi. kéne hozzá levelező pl postfix, meg ftp, pure, v proftp ami jobban tetszik, persze mysql támogatással. mysql, pma.
de végül is, egy isp config 3-at is feltehetsz rá, mind1.
ugye simán vágod mi merre? Nekem mondjuk ez nem nagy cucc, még élvezem is, de szerintem te az elnevezéseket, és programokat se ismered.... ez a rendszergazda volt...
de legyünk programozók, pl webfejlesztők:
kérlek csinálj egy sima cms oldalt mysql-el, login felülettel, ha egy mód van rá oop nézetekkel mert a sok include-t ide-oda nem szeretem. Illetve MVC-t preferálom, oké ha nem megy elsőre, akkor elfogadom azt is, ha legalább az mc rész külön van a v-től (tpl)
dinamikus menüket is kérek, rekurzívan, egymásba épülve.
Oké-oké, ez lehet túl egyszerű neked. Írhatsz egy java chat szervert is, az se annyira gáz, én nem vagyok java programmer, de elég hamar össze tudtam hozni egy socket szervert, nem para. tuti pillanatok alatt megoldod.
Nah viccet félretéve. Fogalmad sincs a szakmáról, ez annyira nem nagy baj, de mielőtt hülyeségeket beszélsz, előbb tájékozódj.
ja, word-re vannak szabályok bőven. ezek azért vannak, mert ha sortöréseket nyomsz bekezdés formázás helyett, akkor nyomtatásnál nem felt lesz ugyanaz amit a képernyőn látsz.
bár szerintem nem sokan foglalkoznak ezzel ma már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!