Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ki fizeti a felelős műszaki...

Ki fizeti a felelős műszaki vezetőt egy építkezésen?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy van egy generálkivitelezés, de láttam a szerkezet árban egy olyan tételt hogy felelős műszaki vezető x ezer FT, és ezt nekem kellene fizetnem. Én azt gondoltam hogy ez kizárólag a kivitelező dolga fizetni.

2017. jún. 2. 10:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
51%
Jólvan kérdező, akkor menj el építész, építőmérnöknek, dolgozz pár évet, tedd le az FMV-t és vállald el 50-ért ha szerinted ez így megy. Aztán ha valamelyik huszadrangú falazó elront valamit fizetheted a több milliós csekket.
2017. jún. 6. 17:20
 22/27 anonim ***** válasza:

"Pedig jobb ha az építtető keres építés vezetőt. Elvégre a munkájával a Te érdekeidet képviseli."

A felelős műszaki vezető nem képviseli senkinek az érdekeit (max a sajátját) aki az építtető érdekeit képviseli az a Műszaki ellenőr és nem a "minőség ellenőr"

Szóval nem vagy tisztába a fogalmakkal, de legalább az általad linkelt oldalt elolvashattad volna!

2017. jún. 14. 13:53
 23/27 A kérdező kommentje:
Az egész építőipar A-tól Z-ig egy nagy lehúzás. pont. 5 -10-15 ezres órabérek. vicc.
2017. jún. 14. 14:57
 24/27 anonim ***** válasza:
52%

"Az egész építőipar A-tól Z-ig egy nagy lehúzás. pont. 5 -10-15 ezres órabérek"

Kac-kac!

Vannak sumák kivitelezők is ez tény, meg vannak balek megrendelők is, ez is tény!

Néha egymásra is találnak! :)

Az általánosításod meg a saját - egyszerű -gondolkodásmódodat bizonyítja. Ezért sajnállak! Illetve nem, mert a tudatlanságod (nevezhetjük információ hiánynak is) mellett még arrogáns is vagy. Mondjuk valamivel kompenzálni szükséges!

2017. jún. 14. 15:03
 25/27 anonim ***** válasza:
68%
jólvan kérdező....
2017. jún. 14. 15:56
 26/27 A kérdező kommentje:
_|_
2017. jún. 15. 22:50
 27/27 anonim ***** válasza:

Lali után szabadon:

Na ki a bunkó Sanyi?

2017. jún. 15. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!