Ilyen ház építésekor is a m2 számít?
Pontosabban ilyen házat lehet-e építtetni, tetőtéri ablakokkal, 4-4.5m belmagassággal (a tető felső pontjáig mérve), de mennyezet nélkül (galéria utólagos kialakításának lehetősége miatt)? Ha pl. 50m2-es az alapterület, de 3m a falazat, 1.5m a tetőrész?
Szimpla A-frame ház, magyarul földre helyezett tetőház, nem kell telepakolni rejtett fémmel :)
8-9 éve én is építettem ilyeneket, előregyártott elemekből 1 mester+ 6 segédmunkás (én is az voltam) számára 4-5 napi munka volt, bár 12-14 órában toltuk és azok kisebb alapterületűek voltak, lent 2 db emeletes ágy + WC, fenn meg 2 sima ágy, másik verzióban lenti részen étkező + wc + zuhanyzó fenn meg egy francia ágy.
Ezekre gondolsz, de oldala téglából, vagy téglaszelettel, egyéb módon burkolva, vagy gipszkarton festve, hogy ne fának nézzen ki.
Ilyeneket nézegessél, elég ízléses kivitelűek is vannak (pl. amiket te is belinkeltél :) ), de szerintem nagy hátránya, hogy a hasznos alapterületed megegyezik egy tetőszobáéval, bár tény olcsóbb egy emeletes háznál. Én a helyedben mindenképpen beraknék 1ik oldalra egy loft-ot vendégszobának/ gyerekeknek is jó pl. a fürdő és a WC fölé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!