Padlásfödém purhabos szigeteléssel kapcsolatban valakinek van tapasztalata?
Kedves Kérdező
Leginkább estrich betonok alá szokták tenni. Nem egy közkedvelt, mert nagyon drága.
Közetgyapot is ugyanolyan jó, és még olcsóbb is.
Még ha nincs is szigetelve a homlokzat, de a födém igen, fűtésbe 5-10%-ot lehet spóroloni.
Üdv
Életem egyik legjobb döntése volt a zárt cellás fújt habos födémszigetelés. Víz-záró réteget képez. Sem alá, sem fölé nem kell párazáró illetve pára-áteresztő fólia. És ha kikeményedik, lépésálló.
Ha más hőszigetelő anyaggal kapcsolatban a gyártó által előírt technológiai rétegrendet betartod, akkor kiderül, hogy árban azok sem sokkal olcsóbbak!
Ha gondolod, még a címemet is meg tudom adni, eljöhetsz megnézni. Semmi érdekem nem fűződik a dologhoz, nem én csinálom, nem gyártom, nem forgalmazom, csak élvezem a jótékony hatását. Valóban nem olcsó, de a legprofibb megoldás. Főleg utólagos hőszigetelés esetén.
Egér szereti. Már nyalják a szájuk szélét :)
Csak kőzetgyapot, abból is a lemez.
Gratulálok a sok hozzáértő hozzászólónak.
Én 5 éve szigeteltettem ISOPOLY nevű purhabbal.
A legjobb választás volt.
És nem szívja magába a vizet,nagyokosok.
Rágcsálóelleni adalék van benne nagyokosok.
Tökéletesen működik, nekem 8 cm van, klímát sem használok.
Lehet, hogy a bekerülés drága, de sokkal hosszabb távon szigetelen ugyanolyan minőségben, tehát megtérül.
Sok cég van már, én azért a biztos céget választanám, ahol van tapasztalat. És nem a legolcsóbbat, mindig van olcsóbb.
Bocs, akkor amit én láttam, nem volt adalék.
Valódi autópályát, vagyis egérpályákat haraptak bele.
egyetértek az előttem szólóval. Sokan nem veszik figyelembe a táblás anyagoknál (nikecell, hungarocell, kőzetgyapot, üveggyapot) a toldásoknál keletkező hőveszteséget és hőhidakat. A szórt purhab egybefüggő felületként ezeket a veszteségeket eleve kiküszöböli.
A szórt purhab szigetelés amúgy igen sokféle módon alkalmazható: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!