Mennyibe kerülhet mondjuk 30 négyzetméternyi üvegtető, olyan ami hőszigetelt,3 rétegű minimum, speciális bevonattal?
Figyelt kérdés
Egy régi présház tetejét szeretném teljes mértékben üvegtetőre cserélni, és érdekelne mennyibe kerülhet, nyilván a legolcsóbb megoldást keresem, de fontos lenne h a fűthetőségével ne legyen gond.2017. jan. 16. 16:27
1/2 A kérdező kommentje:
olyasmire gondoltam mint a télikerteknél, de biztos van erre olcsó megoldás, nem?
Ha 500 ezerből kijön akkor már nagyon örültem.
Ha 1 millából az már húzós ekkora felületre szerintem de még belefér.
2017. jan. 16. 16:33
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem jön ki egymillióból. Esetleg érdeklődj gyártóknál, telefonon is mondanak kb. m2 árat.
Egyrészt ide edzett üveg kell, másrészt a fűtés miatt hőhídmentes profilok, amik igen drágák. És még egy erős tartószerkezet, ami mindezeket elbírja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!