Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Létezik, hogy tényleg ingyen...

Létezik, hogy tényleg ingyen bekötik a villanyt egy tök üres telekre?

Figyelt kérdés
A Démász oldalán az van, hogy 32 amper alatt nem kell csatlakozási díjat fizetni. Én csak a kerítésig akarom beköttetni, onnan majd én megoldom amikor tudom.
2016. nov. 9. 13:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

E.ON dolgozó vagyok, de a Démásznál sem lehet másképp.

Maga a bekötés ingyenes, de ehhez az ügyfélnek előtte meg kell csináltatnia a szabványoknak megfelelő mérőhelyet.

Hová tennék le a mérőt, rákötnék a kerítésre?

A mérőhelyet csak regisztrált szerelő alakíthatja ki.

Én most tértem át 1 fázisról 3 fázisra, az új mérőhely kialakítása kb 130 ezer ft volt, de ennél több is lehet.

Kb 1 napos munka.

Ha a mérőhely rendben van, a reg szerelő leadja a papírokat, és keresni fog a szolgáltató időpont-egyeztetés miatt, hogy mikor vihetik a mérőt.

Aki szerint birkák...ha tudnád, hogy a hozzád hasonló okostojás ügyfelek mennyi baromságot bírnak összehordani... na azok a birkák, de nem is kicsit.

2016. nov. 9. 17:34
 12/18 anonim ***** válasza:
21%
"Én csak a kerítésig akarom beköttetni," Gyanus! Nagyon gyanus szöveg!!! (A keritésbe vezetett áram miatt nagyon megbüntethetnek!)
2016. nov. 9. 17:39
 13/18 anonim ***** válasza:
14%
11 ! Ne személyeskedjűnk már jó??? Na majd ha úgy jársz te is mint ahogy itt sokan a Démásznál akkor írhatod a véleményt . Hozzátettem hogy " némelyik"néz mint a birka . Talán ha a szöveget értelmeznéd először . . . .
2016. nov. 9. 17:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Értelmeztem, és te személyeskedtél.

Öngól.

Nem kicsi.

2016. nov. 9. 17:54
 15/18 A kérdező kommentje:
na, meg is van. voltam bent személyesen. ha egy mérőhelyes dobozt kérek, akkor kb 80.000, ha két mérőhelyest, akkor kb 120.000. Ebben benne van minden, 14 méter földkábellel. ha több kábel kell, akkor az kb 3000ft/m. mire lesz villanyóra, meg minden kb 3 hónap.
2016. nov. 9. 19:09
 16/18 anonim ***** válasza:
És fogadjunk hogy a villanyoszlopot meg a betongyámot se adják ingyen a szemetek!
2016. nov. 10. 09:36
 17/18 anonim ***** válasza:
8%
utolsó, minden rendben? látogass meg egy orvost, rád fér!
2016. nov. 10. 10:40
 18/18 anonim ***** válasza:
jó belerúgni a beteg emberbe?
2016. nov. 10. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!