Ha veszek egy üres SD kártyát, feltöltöm egy ingyen letölthető gps- szoftverrel (iGO8), akkor a GPS ezt tudja azonnal használni, vagy milyen telepítési "trükkök" vannak? Mire kell figyelni?
Szevasz!
1. Ingyen letölthető GPS szoftver a GisRussa, az IGO8 nem az.
2. A válaszoló /ha egyáltalán megteszi/ ír mondjuk 3-4 oldalt, ebben leírja mondjuk 10 készülékhez a telepítési instrukciókat, amiből Te kiválasztod azt az egyet, amely a Tied, de nem árultad el milyen, kérdés köztük lesz-e?
Így nem lehet válaszolni!
Üdv: StMiklos
Szevasz!
At első vagyok.. // olyanról nem tudok, amelyikre ne lehetett volna feltenni, interneten találsz hozzá fórumot. Az, hogy elsőre nem sikerül, nem jelent semmit, olvass tovább, menni fog, a dolog IGOval WAREZ! /
Igen jó ár/érték arányban a Wayteq820 /BT/ ca. 25-ért megkapod. Belső tárja 2GB, kártya bele akár 8.
Akksija keveset bír /a többi se nagy bajnok/, viszont ami ritkaság cserélhető, és igen olcsó egy pótakku.
Előző vagyok.. nekem nem az van, de több megfordult kezeim között, nekem tetszett, jól "idomítható".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!