Megterveztem a családi házunkat, célszerű és praktikus lett?
hogy lenne jobb az elrendezés? A méretek még nem véglegesek, lehet, hogy kisebb lesz ahol tudok kicsinyiteni még :)
lehet h a gyerekszobákat közelebb kéne rakni ,de közvetlen nem akarom, mert nálunk úgy volt és mindent hallottam ami ott történt és nem volt kellemes kiskoromban, sem utána .. :)
köszi a tanácsokat, mind nagyon hasznos
Gondolom, az előzőt is Te csináltad. Ez már jobb, de még nem az igazi! Lassan alakulgat! :)
Túl sok a közlekedő, felesleges luk.
Azt már tudjátok, hogy merre nézzen a háló, nappali, konyha ablaka? Vagy nem számít?
Temérdek alaprajz van fent, azokból merítsél ötletet. Égtájakhoz tájold; ha nincs telked, akkor forgatható legyen az alaprajz. Cik-cakkos külső falat hagyd ki, ez növeli a külső hőveszteségeket.
Könnyűszerkezetes házaknál is sokszor fent van az alaprajz.
Nem kell feladni. De ez bizony egy szakma. És egy építész sem 2 nap alatt tervez meg egy házat.
De legalább gondolkodsz rajta :) Írd össze mindazt, amit szeretnél majd egyszer a házadban. Arra is gondolva, hogy több gyerek vesz körül.
Én a sketchup-ban modelleztem le a házat, hogy ne csak alaprajz legyen hanem arányok is.
Be is lehet rendezni , hogy még könnyebb legyen.
ingyenes és kb. 1 óra alatt el lehet sajátítani
alapszinten.
Nekem csak pár tanácsom van ne sajnáld a pakolóteret,legyen gardrób szoba, sufni, háztartási helység, és a kazánt ne tedd a fürdőbe.
Legyen garázsod, vagy legalábbis lehetőség, hogy építs.
Legyen cserépkályhád. Legyen legalább két wc-d.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!