Hogy sikerült családi házat építenetek, vennetek?
Figyelt kérdés
Saját pénz? Meddig gyüjtöttetek?
Hitel?Mennyi és mennyi a törlesztője? Meddig fizetitek? Volt hozzá önrész?
Hányan vagytok?
2016. okt. 6. 19:14
1/2 anonim válasza:
Én például építési vállalkozó vagyok. Anyagra vettem fel anno némi hitelt, a többi sima ügy volt. Sok mindent olcsóbban is meg tudtam venni a kapcsolataimon keresztül, a cég dolgozói között pedig az épületgépészetet kivéve minden területnek vannak szakemberei.
Amúgy az építtetők (akik lakossági ügyfelek) jellemzően valamilyen hitelkonstrukcióval oldják meg az építkezés finanszírozását. Ebből önerőtől függően millió féle létezik, és az egyéb kiegészítő támogatások is jelentős szerepet kapnak (pl régebben szocpol, ma csok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!