Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Nem sikerült felszedni teljese...

Johnywb kérdése:

Nem sikerült felszedni teljesen a PVC ragasztót, ettől függetlenül mehet rá aljzatkiegyenlítő?

Figyelt kérdés
Járólapot szeretnék letenni padlóra. Panel lakásról van szó, három réteg pvc volt rajta. A legutolsót sikerült nehezen felszednem, de maradt utánna egy fekete gumi szerű ragasztó, amit sikerült valahogy késsel és spaklival felkavarnom, de nem teljesen mivel jobban már nem lehetett. És már ötletem sincs mihez kezdjek, próbáltam higgítóval is de semmi. Most padló tarkított rajta beton és a régi megszáradt ragasztó. BAUMIT NIVELLO DUO ALJZATKIEGYENLÍTŐ van most otthon nekem.
2016. júl. 24. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Panel lakásban nem kell aljat kiegyenlítő

Ha felszeded a pVC-t utána is sima felület marad, a panelban nem szokott repedezett,töredezett lenni a felület.

Ami feljön a nagyját kapard fel, aztán rakhatod a lapokat lefele.

2016. júl. 24. 18:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg ilyen a padló felület, de viszont száraz [link]
2016. júl. 24. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:

ha sima a falület nyugodtan rakd le a lapokat.

A kiegyenlitőt azért sem ajánlom mert úgy előfordúlhat hogy az ajtó el fog kakdni a kőben mert magasabban lesz a padló síkja.

Az aljzat kiegyenlítő oda kell ahol repedezett egyenetlen málós a padló.

A panelban ilyen nem szokott lenni.

2016. júl. 24. 19:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy ennyit értetlenkedek, de akkor ez a felület így megfelel a lerakáshoz ami a képen van? Mert az üzletben csak átlagos csempe és járolap ragasztót adtak. Szóval nem fog majd elválni tőle a talajtól.
2016. júl. 24. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem málik a felület akkor nem lesz semmi gáz.

Söpörd össze ami lejön azt ragaszthatód a lapokat.

2016. júl. 24. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!