Szerintetek lehet del-budan rendes csaladihazas kornyeken 10millioert korrekt epitesi telket venni min 520nm-est?
Kosz a valaszokat ment a zold kez. De (nem bantasbol) konkret ingatlan linkeknek jobban orulnek (keresoket en is tudom hasznalni) sajnos ahogy vegig neztem a telkeket egy se felel meg minden elvarasnak (konkretan a 70%a nen epitesi telek a tobbi meg mind szar helyen van (vagy fout kozeleben vagy magas feszultseg van az utcaban).
Azert irtam ki a kerdes mert neha azert van 1-2 nagyon jo vetel. Csak sajnos ezeket gyorsan elviszik. :(
A telekár igazodik az újház árakhoz. Ahol 30M egy új ház, ott lesz 10M alatt telek, ahol 80M ott 30M fölött van a telek is. Ezután jönnek a magas piaci ár miatti kényszermegoldásos telkek: féltelek egész ár alatt minimálissal, feltöltött, nagyfesz alatt, a fele 40fokos szakadék, stbstb, amiket a normális telekár alatt árulnak, de igazából élhetetlenek.
Mellettünk kettővel egy 11m széles telet adtak el, ami vagy 80m hosszú. Most egy 5m széles házat építenek rá. Vicc.
itt budán 13,5 m széles telekre is építettek egy óriási hosszú házat.a telek 30 milláért kelt el két éve.mint a cukrot, úgy elvitték.
aztán van olcsóbb is, de ott kibékíthetetlen szomszéd vita van..ahogy megjelenik egy vevő, már ordítanak is a szomszédból..hát persze hogy menekül..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!