Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Hány százalékos készültségi...

Hány százalékos készültségi fokon lehet ez a ház?

Figyelt kérdés

Főfalak és válaszfalak állnak, kémények helyükön, monolitfödém kész, ácsszerkezet, tetőfedés kész, bádogos munkák elvégezve.

Természetesen az alapban és a födémben is benne a megfelelő villany, és vizes cuccok. Új villanyóra kialakítva, földkábel bevezetve.

2016. szept. 28. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:

40% kb. Az igazán drága dolgok csak most jönnek, gépészet fűtés,nyílászárók, teljes villanyszerelés, burkolatok, konyhabútor,szigetelés, kert.

Idáig a legegyszerűbb eljutni.

2016. szept. 29. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:
40-50% között valahol.Teljesen pontosan így nem lehet megmondani,de az 50 már nagyon max.Szerintem is inkább a 40 felé hajlik.
2016. szept. 29. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nemrég jártam egy építkezésen, ahol a bank szakértője ezt az állapotot 36% -os készültségi foknak állapította meg.
2016. szept. 29. 18:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Ez a százalékolás mit is jelent? Nem azt, hogy az épület becsült építési költségéhez viszonyítva eddig az összeg hány százaléka lett elköltve?

Mert akkor csak számít az is, hogy a födém nem fagerendás, hanem monolit, azon vastagon megvan a szigetelés, rajta koptatóbeton, a kéményes sem gyenge összeg. Én úgy számolom, hogy kb az összeg 45 %-a felhasználásra került.

2016. szept. 30. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Általában 40%-nak azt veszi a bank, ha állnak a főfalak, tetőszerkezet kész és becserepezve.

A válaszfalak bádogos munka már plusz százalék.

De minden bank máshogy számol.

2016. okt. 4. 11:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a majd 3M Ft-ba kerülő munkát 1M Ft-ba értékelte.
2016. okt. 4. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!