Kerti tó betonból?
Figyelt kérdés
A fóliás válltozatáról már alapszinten tudok mindent.Viszont a betonos válltozatáról semmit se lehet találni.Érdekelne hogy mvel érdemes a betont vízhatlanná tenni,milyen tulajdonságai vannak egy ilyen tónak,.....,sok helyen láttam már betonból de sajnos sose kérdeztem meg,voltam egy házaspárnál kik tókészítéssel és haltenyésztéssel foglalkoznak és náluk is téglalap alakú beton haltenyésztő kádak voltak,de nem láttam hogy bármivel is lett volna borítva,sima betonnak tűnt,érdekelne hogy milyen vastagon kell a beton,esetleg flexibilis csemperagasztót teszek még rá kb 5mm vastagon?!Vagy hogy kell csinálni?Ha ez nem jó akkor maradok a fóliánál de a betont szeretnénk a legjobban.2016. szept. 27. 12:44
1/9 anonim válasza:
Átkened folyékony fóliával a betont csak méreg drága
2/9 A kérdező kommentje:
igen,róla már halottam de az ára miatt nem tetszik,esetleg a csemperagasztós megoldás szerinted?
2016. szept. 27. 12:59
4/9 A kérdező kommentje:
köszi
2016. szept. 27. 13:12
5/9 anonim válasza:
A vízzáró beton is átengedi a vizet - ez törvényszerű - még az előírásos 30 cm vastagságnál is, igaz nem vízként jelenik meg a másik dalon, csak nedvességként, de akkor is folyamatosan csökkenni fog a vízszint.
Ezért egy olyan vízszigetelő habarccsal vond be a betonmedencét, amit már nem kell burkolni és ivóvízellátásban használható - a halak miatt.
Ilyen anyaga pl. a Sikának van: sikabolt.hu
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,esetleg annyit tudsz még segíteni hogy milyen vastagság jó a betonból egy tóhoz és esetleg télen mire számítsak,reped e vagy hasonló?!
2016. szept. 28. 05:53
7/9 anonim válasza:
elég vastag beton kell hogy vizzáro legyen .. inkább ajálanám a pvc vizszigetelést
8/9 A kérdező kommentje:
Az milyen?pvc mi?
2016. szept. 29. 23:21
9/9 anonim válasza:
lapos tetőszigetelésnél használják mint a bitumenes szigetelést csak ennek jobb a tágulása rugalmasabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!