Betonból készült régi kerti tavat mivel érdemes "befoltozni"?
Figyelt kérdés
Elég régi egy két helyen szivárog, nem nagy felület, mi az ami tartós és nem fagy szét következő télen?2012. márc. 16. 14:13
1/4 anonim válasza:
Szerintem legegyszerűbb tóba való fóliát rátenni.
2/4 A kérdező kommentje:
Arra én is gondoltam, de meredek fala van szabálytalan alakú van ahol keskeny van ahol széles... és sztem csúnya lenne tőle, meg így le látni az aljára a fekete fóliával meg gondolom nem, annyira nem ismerem csak egy ismerősömnél láttam fóliás tavat. Ha fóliázom, akkor már szétbontom az egészet és szélesítem helyenként stb. azt most nem akarom.
2012. márc. 16. 15:04
3/4 dirtboy válasza:
én is a tófóliát javasolnám,nem feltétlen kell egy darabból megoldani.
a nagyon szabálytalan alakú tómedrekbe csíkokba vágják bele a fóliát és a meder formájához igazítva ragasszák össze.
így bármilyen formájú is akkor sem lesz csúnya.
ez lenne a legjobb megoldás.
ha most elkezded foltozgatni abból úgy sem lesz tartósan jó vízzáró réteged.
4/4 anonim válasza:
bitumenes szigetelö tekercsel javitsd be 1 tekercs 10 nm lángszoroval ráolvasztod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!