Milyen vastag beton kell autószerelő mühelybe?
Figyelt kérdés
műhely szerűséget szeretnék lebetonozni,milyen vastag legyen a beton?vasalás lesz benne!2016. szept. 5. 19:53
2/8 anonim válasza:
ha mondasz nekem közelítő terheket és méreteket, 5 perc alatt megtervezem neked axisban az aljzatbetont.
6/8 anonim válasza:
És mégis milyen vasalás lesz benne? Mekkora vasak, milyen sűrűn szeretnéd letenni őket? mekkora a terület?:D ezek nélkül nem sokat ér a kérdés... de ami az én képzeletemben van hely a kérdés kapcsán 25cm betont javasolnék kavics ágyon a vasat meg add le a méhbe ;) ha a szerelő aknára vonatkozik ott szintén él a vas kérdés... de a 30cmvel nem lőhetsz mellé
7/8 A kérdező kommentje:
70 nm2.vasalatal gondoltam természetesen
6 osal az aknát 4.50x90 cm gondoltam. kb 3-3.5 tonna max ami bemenne :)
2016. szept. 12. 21:41
8/8 anonim válasza:
3,5 t alá nem kell 25 cm vtg beton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!