CSOK! Használt lakás vásárlása?
Használt családiházra, lakásr amennyi most a vissza nem térítendő támogatás?
Ha akarok venni egy 15 milliós házat, és a férjemmel ketten együtt keresünk kb 200ezret, akkor a CSOK keretén belül kapunk hitelt?
Meg ugye aláírom a szerződést, hogy 3 bébit felnevelek. Kicsit már most úgy érzem magam, mintha egy tenyészkanca lennék...
Nincs még gyereketek? Akkor ne írjatok alá 3-ra.
Legalább 1 legyen meg, akkor vállaljatok többet.
Ez egy jó tanács. Én mindig 2-t akartam, aztán megszületett a fiunk, és bár ő nagyon jó fiú, de rá kellett jönnöm, hogy mi 1 gyerekkel vagyunk boldog család. És ha most nekem kötelezően szülnöm kellene 2-t, vagy súlyos milliókat vagyok köteles fizetni, hát el lennék keseredve. Muszájból pénzért nem szabad gyereket szülni...
Családi házat is odaírtam, nem csak lakást. Igewn tudom, hogy nem kötelező, köszönöm a kioktatást.
Örökségre, ingyen pénzre, lottóötösre nem számíthatunk. Ahol jelenleg vagyunk ott nem maradunk sokáig.
"Örökségre, ingyen pénzre, lottóötösre nem számíthatunk."
Pedig 200 ezer jövedelemre 10+ millió hitelt felvenni máshogy nem szabad. Mondjuk úgyse adnának. A 10 millás kedvezményes csok hitelt újra adják, de azt is csak annak, aki bírja fizetni a ház fenntartása meg három kölök eltartása mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!