Kerti faházat honnan vegyek?
Szeretnék a kertbe egy 9nm-es cserép fedésű faházat.
Kérem azok tanácsát/véleményét akik már építettetek, hogy honnan érdemes megrendelni (kivitelezéssel együtt) és általában mire kell figyelni, hogy a pénzemért normális faházat kapjak. Kb 4-500 ezer Ft-om van rá.
hat évvel ezelőtt csináltattam egyet a kertbe..de ácsot kértem fel, mert biztosra akartam menni.
Én csináltam az alapot(a négy sarkán van járólapokra rakva, (hogy a sünik alatta elférjenek)két nap alatt kompletten végzett. A mai napig meg vagyok elégedve.Az igaz, hogy nem cserepes, hanam zsindelyes.
Rá két évre vettem a Praktikerben egy lapraszerelt faházikót, asszem hetvenezer volt..a teljes beton alapot én csináltam, aztán ott összeraktam a leírás szerint...egy napom ráment reggeltől estig, a pipremunka az igénytől függ..
szóval kérj ajánlatot ácsoktól. Arra ügyelj, hogy ne valami vékonyka stafli legyen a váz..a 10x10-es gerenda pont jó váznak. Egy ács is meg tudja csinálni úgy, hogy segítőt kap..három ember felesleges.
Kis kézügyességgel te is meg tudod csinálni.
Itt pl
lépésről lépésre leír mindent. Hidd el, hatalmas érzés, amikor készen vagy vele. Mindent megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!