Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Lábazatnak sima hungarocel?

Lábazatnak sima hungarocel?

Figyelt kérdés
Lábazatnak a kivitelező sima hungarocelt rakott azt majd csemperagasztóval vonja be vagy valami ilyesmi. Nem értek hozzá sajnos de azt tudom hogy zöld színü hungarocell kéne alura. Vissza szedessem vele vagy ez jó így? Nem tudok senkitől tanácsot kérni :(
2015. szept. 15. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
szedesd le, mert ez fel fogja szívni a vizet szétfagy, porlad
2015. szept. 15. 21:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajtettem :( már több embernek is mutattam a képet és mondta mindenki hogy le kell szedetnem! Remelem nem fog ellenkezni és megcsinálja ugy ahogy kérem, mert a műszaki leirasban labazati hungarocell van irva, ez pedig nem az....
2015. szept. 15. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
nem ellenkezhet, mivel te fizeted így azt csinálja amit kérsz
2015. szept. 15. 22:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Zárt cellás PS hab szigetelésre van szükséged, ezt közöld az idiótájával. (Egyben csapj a tervező kezére, aki leír ilyet, hogy "hungarocell"!)
2015. szept. 15. 22:14
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy nézhet ennyire hülyének tudta hogy kijárunk nézegetni. Tudta hogy látni fogom. És gondolom sejtette hogy szová fogom tenni, de ha duplán akar dolgozni, az ő baja...

Ez van a műszakiban: 5cm lábazati hungarocellel burkolva, ragasztósnyagba áztatott hálóerősítésű üvegszövet...

2015. szept. 15. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:

"Ez van a műszakiban: 5cm lábazati hungarocellel burkolva, ragasztósnyagba áztatott hálóerősítésű üvegszövet...

"

igazából az építész jól írta...mert ha rákeresel a lábazati hungarocellre akkor azt adja ki...és azt is jelenti. A kőművesed nem tudja sajnos mit jelent, így ezt vele kéne elrendezned (a költségeket)

2015. szept. 15. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Vissza kell szedetni! Hülyének néz a mocsok téged!!
2015. szept. 16. 02:52
 8/8 anonim ***** válasza:
szedesd vissza költség nélkül, indokod, hogy csak az előírásnak megfelelő munkáért fizetsz; ez meg nem megfelelő sem neked, sem műszakilag.
2015. szept. 16. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!