Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyire lehet elrontani a...

Mennyire lehet elrontani a falazást? Ha pl túl száraz a habarcs nem lesz jó a fal?

Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 16:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A legfelül szélén levő kis tégla simán kiesett, amikor ráillesztettem a betonvasat, ámbár van rá esély, hogy kicsit meg is húztam vele oldalra.
2015. máj. 10. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Az élére állított nagyméretű tégla begyengítve tapadásmentes üvegekkel nem éppen válaszfalnak való. Talán még ajtó is kerül rá? Itt nyugodtan használhattál volna flexi csemperagasztót is malter helyett és csak a végén kifugáztad volna rendes világos habarccsal. Oké, hogy 3x drágább, de ugyanennyiszer erősebb is.
2015. máj. 11. 08:27
 13/14 lalalalalalala és la ***** válasza:

Én a helyedben lebontanám, aztán újraraknám az egészet misungba (3rész homok 1 rész cement esetleg eg kis képlékenyítőt bele).

Amikor kezd keményedni a misung (nem száradni) a fugákat akkor kell kikaparni a kívánt mélységig akár egy ceruza segítségével, aztán egy gyökérkefével kitakarítani.

Egyébként az ötlet nagyon jó az üvegekkel.

2015. máj. 14. 22:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi, jagermaisteres üvegek. Ráadásul beszerezhető ingyen, mert nem visszaváltható.
2015. máj. 14. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!