Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyibe kerül minimum egy...

Mennyibe kerül minimum egy ilyen állom otthon? 4 fős család részére.

Figyelt kérdés

Mondjuk egy 1000-1200m2-es telek, viszonylag jó vagy örökpanorámás telekkel(hegyen, ami a városra néz).

4 fő részére kb 250m2-es ház, kinti nagy medencével, jakuzzival, szaunával, nagy, jól felszerelt konyhával, minden gépesített, mindenhol legyen komfort érzeted, de ne a csilivili luxus dolgoktól, de azért mégis legyen átlag feletti, jó minőségű. 3 férőhelyes garázs.

Legkorszerűbb fűtés, és minden, ami kell egy ilyen házba.

Mennyibe kerül egy ilyen ház minimum mindennel együtt?

Budaörsön nézegettem nagyon jó telkeket, de csak a telekért kérnek 30 milliót. Építeni szeretném majd a házat.

A telek árán kívül mennyi lehet egy ilyen ház?

Szerintetek mennyi egy ilyen ház vége, mindennel felszerelve?

Tudom, a tervező mindenre pontosabb választ ad, de egyenlőre ez csak egy álom... 21 éves vagyok jelenleg.

2015. ápr. 9. 10:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ennyi energiával a hivatal nevét is leirhattad volna, te kis kamubetyár. :)
2015. ápr. 9. 12:11
 12/12 anonim ***** válasza:

na, 5-ben láthatod egy egyszerű épület m2 árát. Ehhez jön a luxus + 1-2 milliótól a csillagos égig. De - ez tapasztalat - ez rendszerint úgy szokott lenni, jön az Álmodó (kockás papíron, vázlattal) és a Tervező nekiesik - csodapalota folyamatban. Jön Álmodó: még ezt is még azt is, Tervező betervezi. És szelíden közli az árat... Álmodó el, visszajön, ezt se, azt se. A végén valahol megállapodik a dolog egy visszafogott szép, jól használható épületben. Ideális esetben. Ha nem tud elszállt vágyain uralkodni és azt mederbe terelni, sajnos nem ritka, hogy belerokkan az Álmodó, széthull a család.

Érdemes meggondolni: "Idegenek és vándorok vagyunk itt a Földön. Mert nincsen itt maradandó városunk, hanem a jövendőt keressük" (remélem segítettem, egy építész)

2015. ápr. 9. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!