Mennyi idő alatt lehet minimum felépíteni egy házat lakhatóra? Ha mindent rögtön csinálnak? 3-4 hónap elég?
Tegyük fel, megvan ásva a ház helye, ki van mérve a telek. Ma elkezdik a falakat lerakni, felépíteni.
És mindent rögtön csinálnak, ahogy készek a falak, megy rá a tető, ahogy kész a tető megy bele az ablak/ajtó, fűtés, padló, víz/gáz/áram bekötés.
Szóval nem lazsálnak, rögtön csinálják amint lehet az egyiket!
Mennyi idő felépíteni így egy házat, hogy már beköltözhess?
Ha ma már a falakat csinálják, Május végére, június elejére, már kész lakhatónak?
Ne nagy házat képzeljetek el! Kis 1-2 szoba, konyha, fürdő, garázs esetleg. Szóval egy kisebb szerény ház.
Legyen az 6 hónap inkább .Minden munkafolyamatnak idő kell.
Egyik a másikat meg sem előzheti.Vannak munkák melyek egy időben nem is végezhetők a másikkal .Előfordul ,hogy egy közmű cég is húzza az időt.Vannak kötési száradási idők .
Sokszor még az iparos sem jön a megbeszélt időre,mert csúszik az előző munkával .Ne éljük bele magunkat,3-4 hónap
és nyugodtan alhatunk már az új szobában .
persze, van ilyen.
vállalkozó megcsinálja simán, ütemezett építkezések vannak, simán meg lehet ezt oldani.
220-250ezer/négyzetméter áron.
én is ezzel foglalkoztam, onnan tudom.
Ha hagyományos tégla házat akarsz építeni én gyorsnak tartom ezt az ütemezést. Belenyomnak egy csomó vizet a malterba meg a vakolatba, aztán jól leszigetelik kívülről.
Aztán az első télen nem érted, hogy mitől van penész meg 90% páratartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!