Faházat szeretnék építeni nyaraló céljából. Építési tanácsokat szeretnék kkérni? Olcsón bontott anyagból hogyan lehetne? Háloszoba konyha fürdő szoba összehozni.
Gerenda több méretben,50*50cm es pala,osb lapok, ck lap..egy vékony beton alapot adnánk neki.Nincs eggyellőre elképzelésem sem hogy max 300.000ft lenne rá,nézegettem neten a bontott anyagokat egyellőre nem vettem semmit szeretnék építési tanácsokat kérni.Hprgászfaház vagy pici nyaraló féle nekem megfelelne.Segítségetek köszönöm
fotók az alapokról,leírás az épitkezés menetéről stb kéne
"Fogom a fejem.Egy horgásztó mellett 10szer nagyobb pára tartalom van és azok sem rohadnak valamint ott is mindegyik talpakon áll"
Elárulnád hogy miért nagyobb a páratartalom egy horgásztó mellett? Hidrológiailag ennek semmi értelme. Én is fogom a fejem. Másrészt szinte minden faházat betonalapra szoktak építeni. Egy hétvégi faház alá bőven elég egy olcsó C4-es vasalatlan beton 90 cm-ig. Másrészt azt se tudod mi az a talpfa, a vasútnál illetve kertészetben használják. Attól még hogy, te nem látod a betonalapot mert a földben van, attól még (akármilyen hihetetlen) ott van. Másrészt ha a csak simán felépíted ( de ez sem sikerülhet egy dilettánsnak ) akkor az első fagy után összedől. A kutyházaknak nem szoktam alapot építeni...
"Egy horgásztó mellett 10szer nagyobb pára tartalom van és azok sem rohadnak valamint ott is mindegyik talpakon áll"
Ha ennyire szakértő vagy akkor tudod hogy mivel kell kezelni, hogyan és melyik fát a gombák ellen, így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!