Kerítés burkolás kb mennyiből jön ki?
Szerencsére a szeletelt tégla és a horvát 2 centis mészkő vagy ezek kombinációja egy laikus, jó érzékű embernek is gyerekjáték felrakni, inkább a fugázás ami nehezebb. Van spéci kültéri kő fuga amiből a legvilágosabb szürke a szép.
A szeletelt tégla 1700 Ft-tól kezdődik ami belső szelet, a flexi ragasztó kb 300 ft neégyzetmétere és a fugázó is. A munkadíj kb 2000 Ft-tól kezdődik én úgy tudom, de legutóbb magam raktam fel és jobb lestt mint amit a szakember csinált, mert a tökfej az éleknél nem váltásban rakta a mészkövet, hanem oldalanként rárakva.
Szeletelt téglánál már jobban odafigyeltem és vettem sarokelemeket, amik vagy 200 ft/db, de úgy legalább nem gagyesz hungarikusz mint a szeletelt lapok sarokmegoldásai, hanem valódi falazatnak hat.
Köszi a választ!!
Láttam pár olyan kerítésburkolatot ahol nem volt fugázva, hanem összeértek a burkolatlapok. Ezeket csak fel kell ragasztani és kész is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!