KiváncsiZsolt kérdése:
Érdeklödni szeretnék, mennyiből lehetne felépíteni 1 10x10-es családi házat? Telek van. Ami lényeges volna 3legalább 3mx4m-es szoba egy nagy nappali.
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 21:57
1/5 anonim válasza:
A kérdéses házat 23 518 200 forintból lehet felépíteni.
Bocs, de gondolom te is érzed, hogy erre így látatlanban nem lehet normális választ adni. Kb százféle dologtól függ az építkezés költsége.
2/5 A kérdező kommentje:
Teljessen igazad van tehát igazából mindenképpen terveztetni kell?Még aztse tudom,hogy könnyű szerkezetes vagy tégla
2014. aug. 6. 22:15
3/5 anonim válasza:
Szerintem 15-18 milla ha hajlandó vagy te is dogozni rajta és mindenből az egyszerűbbet veszed.
4/5 anonim válasza:
20millió kb. attól függ van-e családi segítség, vagy generál kivitelező csinálja.
5/5 anonim válasza:
Vettem egy ilyen 13 éves házat (10 x 10 m, alul egy nagy tér (nappali és amerikai konyha,lépcsőház,fürdőszoba), felül a tetőtérben két félszoba), dryfit szigeteléssel, 580 m2-es telekkel, igen jó állapotban. 18 millió volt az ára (víz, csatorna, villany van, kémény is, gáz a kerítésnél) de tízzel többet ér. A reális építési költség nálad is 25-28 millió körüli. Ha a család besegít,olcsóbban is megy, de építőmester akkor is kell, ami nem olcsó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!