Élhető-e egy olyan nappali, aminek nincs ablaka?
Lehet-e pótolni a természetes fényt valami más fényforrással úgy, hogy mégse tűnjön úgy mintha mindig este lenne? Milyen lámpáknak van inkább természetes fényhatásuk? Van valakinek olyan ablaktalan szobája, ahol ezt megoldotta, és ha igen, mennyire zavaró?
+1, van beépített elszívó, az elvezeti a cigifüstöt is, vagy mindenképp össze kell nyitnom a nappalit egy ablakos szobával, és úgy szellőztetni?
van annak a szobának is előnye,amelyiken nincs ablak,
pl : este nyugodtan villanyt gyújthattok,a kutya sem fog belátni hozzátok,))
Én nem tudnék természetes fény nélküli helyiségeb élni. Dolgoztam ilyen helyen és horror volt.
Üvegtégla, vagy tetőablak nem megoldás.
Panellakás, úgyhogy a plafon az marad:)))
Az esetleg megoldás lenne, ha üvegezett ajtókat tennék be? Elég fény jönne a szobából? Vagy fölösleges küzdeni a természetes fénnyel?
Arra is gondoltam, hogy faltól-falig tükröt raknánk 1-2 szabad falra, és akkor a lámpafény is világosabbnak, többnek tűnik, nem? Na meg tágítaná is a teret.
és a ha beszereltetnétek egy görgös tér elválasztót (van hangszigetelt változat is? így a két szoba egymaradna és jutna természetes fény (hosszutávon amugyse egészséges a mesterséges/kevés fény mert depresszióhoz vezet) mégis ha két szobára van szükség akkor a térelválasztó segitségével letudjátok választani. (és összecsukva kb egy kisszekrényni helyet foglalna
nem tudjátok úgy megoldani,hogy az ablaktalan legyen a háló?ott mégis kevesebbet van az ember
ja,és szerintem nem a természetes fény hiányával lesz baj,hanem azzal,hogy nem látsz ki,nagyon rosz érzés,én is tiszta klausztrofóbiás leszek ilyenkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!