Ötleteket szeretnék összegyűjteni, tudnátok segíteni?
Ahoj.
Szeretnék összegyűjteni pár ötletet, hogy olyan házat/háztartást hozzunk létre, ami a lehető legkisebb környezetszennyezéssel jár.
Pl. házépítésnél szürkevíz öblítéses wc (szűrt zuhany, és mosógépes víz, wc lehúzásra használása), napelem stb.
Háztartás: kemikáliák helyett természetes anyagok használata tisztításban. Háztartási hulladék minimumra való redukálása.
Van a neten egy csomó ötlet, de eléggé szétszórva találtam, és nehéz kiszemezgetni a használhatót.
Ha valakinek van ötlete leírná?
Köszönöm! Szép napot!
Összetett a kérdés, mert összetett azaz több kérdéskört vetettél fel.
Ötlet? Mire? Konkrétan mire vársz ötletet? A konyhai hulladékra? De ott mire?
A szürke vízre, de azon belül mi a kérdés? Hová, vagy hogyan gyűjtsd? Hogyan tárold és használd fel WC- lehúzásakor?
Én gépész technikus vagyok. Bizonyára tudnék válaszolni, de csak konkrét problémára, és konkrét kérdésre. Ez nem ötlet kérdés. Ez a Te elképzelésed, vágyad, akaratod, célod.. A tervező megtervezi, kivitelező megvalósítja veled egyeztetve. Te tudod mit akarsz, te fizetsz . Tehát az lesz amit elképzeltél a jogszabályoknak megfelelően,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!