Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ötleteket szeretnék összegyűjt...

Ötleteket szeretnék összegyűjteni, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Ahoj.

Szeretnék összegyűjteni pár ötletet, hogy olyan házat/háztartást hozzunk létre, ami a lehető legkisebb környezetszennyezéssel jár.

Pl. házépítésnél szürkevíz öblítéses wc (szűrt zuhany, és mosógépes víz, wc lehúzásra használása), napelem stb.

Háztartás: kemikáliák helyett természetes anyagok használata tisztításban. Háztartási hulladék minimumra való redukálása.

Van a neten egy csomó ötlet, de eléggé szétszórva találtam, és nehéz kiszemezgetni a használhatót.

Ha valakinek van ötlete leírná?

Köszönöm! Szép napot!

2015. jan. 25. 11:57
 1/1 Joe.38 ***** válasza:

Összetett a kérdés, mert összetett azaz több kérdéskört vetettél fel.

Ötlet? Mire? Konkrétan mire vársz ötletet? A konyhai hulladékra? De ott mire?

A szürke vízre, de azon belül mi a kérdés? Hová, vagy hogyan gyűjtsd? Hogyan tárold és használd fel WC- lehúzásakor?

Én gépész technikus vagyok. Bizonyára tudnék válaszolni, de csak konkrét problémára, és konkrét kérdésre. Ez nem ötlet kérdés. Ez a Te elképzelésed, vágyad, akaratod, célod.. A tervező megtervezi, kivitelező megvalósítja veled egyeztetve. Te tudod mit akarsz, te fizetsz . Tehát az lesz amit elképzeltél a jogszabályoknak megfelelően,.

2015. márc. 22. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!