Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyi idő alatt lehet felépít...

Mennyi idő alatt lehet felépíteni egy házat a nulláról?

Figyelt kérdés
Tehát onnantól számítva, hogy megvan az építési engedély? Semmi extra, átlagos méretű ház, tehát nem kastély 8 külön szárnnyal.
2014. jún. 18. 11:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Pusztán érdeklődöm, miért bánja meg? Milyen hátránya van? Nem kötözködni akarok, még lakásban lakunk, így tényleg nem tudom :)

2014. jún. 23. 20:58
 12/15 anonim ***** válasza:
#10-es Engem is érdekelne : miért bánja meg??? ;)
2014. jún. 24. 10:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Gondolom az energetika miatt. A ház hőszigetelő burkán kívül kell elhelyezni a garázst, kivéve akkor, ha ott dolgozik, műhelynek (állandó) használja. Túl sok hőhidat jelent a mellette és a fölötte levő helyiségekkel. A garázskapu, ha használják a garázst egy nap 2-4 alkalommal nyit-zár, túl sok hőt veszít télen.
2014. júl. 4. 13:22
 14/15 A kérdező kommentje:
Eddig ennek semmilyen negatív oldalát nem tapasztaltam. csakis pozitívat. Nagyon praktikus dolog, hogy szakadó esőben, hóban szélben is száraz lábbal tudok bemenni a házba. Hogyha bevásárlásból jövök haza, és tele a csomagtartó szatyrokkal, meg karton tejekkel, akkor kényelmesen, nyugodtan tudok bepakolni. Egyébként a garázs is szigetelve lesz, és fűtve.
2014. júl. 4. 15:34
 15/15 anonim válasza:
Az építész papám mindig azt mondta , hogy a garázst nem szabad beleépíteni a házba ! Így összességében többe kerül a garázs .
2014. júl. 5. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!