Vizesedő ház alá kellene utólagosan beépíteni szigetelést, Van valamiylen, befűrészeléses , egy oylan, hogy fémlemezeket nyomnak be a falba és egy oylan is, hogy valamilyen anyagot nyomatnak be nyomással?
Figyelt kérdés
Ha valaki csináltatott már ilyeneket megtudná nekem modnani a körülbelüli költségét?
itt van egy link ezekre gondolok pontosan.
2014. ápr. 28. 06:13
1/8 anonim válasza:
Én olyan 10 évvel ezelőtt kértem ajánlatot injektálásos szigetelésre. Méterenként 50 ezer Ft körüli ajánlatot kaptam.
2/8 Józsi21 válasza:
3/8 anonim válasza:
Valószínű csillagászati összeg. Miért nem csinálod meg te magad nem tudsz fűrészelni?? Veszel egy hosszú mindent vágó fűrészt barkácsáruházban és fűrészelsz és közben beteszel valamit pvc-t vagy lemezt.
4/8 anonim válasza:
# 3
Megnézném, hogyan csinálod a ház átfűrészelését, s közben tolod a vágás helyére a fém vagy pvc lapot.
Viccnek nem rossz!
5/8 anonim válasza:
A fémlemezes a legjobb
Viszont ha a téglák el vannak csúszva stb és nincs egybefüggő vízszintes fugasor akkor azt injektálással lehet megoldani ennek ára pl: cakk pakk egy 45cm falnál 9.500 Ft/fm+áfa (20m fölött -10%)
pl lemezesnél:45 cm fal bevonatos lemezzel 10.000 Ft/fm+áfa, savállóval 13.800 Ft/fm+áfa (20m fölött -10%)
Van ahol olcsóbb van ahol drágább
6/8 anonim válasza:
4-es azért mert te elképzelni sem tudsz ilyesmit nem hogy megcsinálni nem kell lenézni amit más ír. Unokatestvérem így csinálta. Nekem még alap se volt kis vájog házam alatt még is tudtam utólag alá csinálni meg leszigetelni 150 ezer forintból 5 éve. Ja és a betonkeverő ára is benne van az összegben. Attól hogy te nem vagy képes ilyesmire más lehet hogy ige. Ha csendben maradtál volna bölcs maradtál volna.
7/8 anonim válasza:
Még annyi hogy nem kell lehurrogni másokat ha van önálló gondolata valamiről aki nem hiszi hogy meg tudtam csinálni az jöjjön és nézze meg a csont száraz vájog falamat.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Így még árakat is kaptam.
És linket is.
Köszi midnenkinek!
2014. ápr. 29. 06:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!