Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » A kertemben ástam egy mély...

A kertemben ástam egy mély gödröt amikor kb 1 m-re lent találtam valamit.100 elemszerű valami mindnek a végén apró fém gombokkal. összevan fogva egy nyalábba a tetejét vmi szurok szerű témával öntötték le es van rajta egy gyújtó zsinor is. Milehet?

Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 13:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban találtunk egy bomba formájú vasdarabot a biai erdőben egy illegális szemétlerakó közelében. Hívtam apámat, amikor újra arra jártunk (másnap) hátha be tudja azonosítani, de már valaki elvitte. Aztán 10 év múlva már képen is viszont láthattam hála az internetnek: egy 80mm-es német aknagránát volt.
2013. nov. 12. 20:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Na kiderült már mi lehet? Elég érdekes. Csak hangosan gondolkodok, régi tüzijátéktelep? Nem tudom, van-e olyan biztonságos helyed, ahol tüzet rakhatsz felette, én talán a lyukba raknék egy kis tüzet, aztán belevágnám, és futnék. Ha szép fénye lenne, vagy valami ilyesmi, akkor tüzijáték, ha nagyot durranna, és rombolna akkor ipari robbanóanyag, ha csak lángja lenne, akkor valami akumulátorszerű, amibe még van egy kis sav. Persze nem biztatlak rá, mert nehogy bajod legyen, Isten ments, ha veszélyesnek ítélném meg, pl házak közelsége miatt, stb akkor nem játszanék. Meg persze nem a nagydarabot, csak egy kicsit raknék.

Írd meg mi lett, kíváncsi lettem. Holnap felforgatom a kertet, úgyse volt mostanába mélyszántás :D

2013. nov. 14. 17:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem régi elektromos telep ,akumlátor őse.
2013. nov. 27. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!