Széles rés fugázása?
Fürdőszobát csempéztem, és sajnos a falak - de még a padló is - teljesen ferdék, sehol nincs egy derékszög a szobában. Ez mondjuk annyira nem para, mert behúztam függőlegesen és vízszintesen is egy referencia-vonalat, és ahhoz raktam a csempét, így sikerült aránylag szépen kirakni, nem csúsztam el vele sehol.
Viszont: Az egyik függőleges sarok-élnél úgy adódott ki a csempe, hogy a padlónál kb. fél cm széles, de a plafon felé szélesedő, fent már kb. 2-2,5 cm széles rés van.
Tehát a probléma ennek a résnek a kifugázása, ugyanis a fugázó, amit vettem, elvileg 6 mm réstávolságig használható, legalábbis ez van ráírva?
A kérdés, hogy mi ilyenkor a teendő?
(Ilyen vékony csempedarabokat nem igazán tudok oda bevágni)
1. Sz*rjam le, és kenjem oda nyugodtan ezt a fugázót?
2. Valamivel töltsem ki a rést fugázás előtt? Ha igen, mivel? Szilikon pl.?
3. Ha a fentiek közül egyik sem megoldás, mivel lehet egy ilyen rést kifugázni, vagy bármilyen módon úgy kitölteni, hogy a nedvesség ne jusson át a résen, és ne ázzanak fel a csempék?
Nem tudom milyen eszközeid vannak,ha van kis flex és
gyémánt korong akkor tudsz vágni keskeny(akár ferde)csíkot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!