Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 140 vagy 160 cm széles ágy?

140 vagy 160 cm széles ágy?

Figyelt kérdés

Milyen tapasztalataitok vannak, 2 fő részére elegendő-e kényelmes alváshoz egy 140 cm széles ágy? A két méret között gondolkozunk a feleségemmel.

Fontos, hogy tapasztalat alapján várok véleményeket, nem pedig elképzeléseket.

2013. szept. 13. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Inkább a széleset venném meg, a 140 centi két embernek szűken elég ugyan, de nem olyan kényelmes.
2013. szept. 13. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Az attól is függ hogy mekkorák vagytok. Van hogy egymást bökdössük èjszaka. Arról nem is beszélve ha megérkeznek éjszaka a gyerekek.
2013. szept. 13. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok, 160as az ágyunk.
2013. szept. 13. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem a 140 kevés...nekünk 180-as van,én főleg hason alszok és felhúzom az egyik lábam,szóval kisebb ágyon a férjem már nem férne el kényelmesen :D
2013. szept. 13. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Mindenképp 160 at .Egy alap heverő is 80 as .
2013. szept. 13. 20:24
 6/7 anonim válasza:

Mi is ugyanezen gondolkodtunk a párommal. Mi összebújva alszunk, ha nem is összegabalyodva de mindig kell a kontakt. :D Ha nem zavar a másik az alvásban akkor elég a kisebb is. Ráadásul ha kisebbet vesztek, akkor akarva akaratlanul is közel vagytok a másikhoz, és segít megőrizni az intimitást.

De ha zavarjátok a másikat, meg külön takarótok van, mert felébresztitek egymást, szerettek elnyújtózni, akkor legyen a nagyobb.

2013. szept. 17. 14:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát.

Mindegyik hasznos!:)

Utolsó: nagyon jó oldalról közelítetted meg a kérdést, köszönöm!:)

2013. szept. 17. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!