Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyibe kerülne egy ház...

Mennyibe kerülne egy ház építése, ha már az alapok állnak?

Figyelt kérdés
Lenne nagyon olcsón egy telek, amin már az alapozás kész van.Persze ez csak töredéke a kész háznak tudom. Megérné megvenni, és apránként folyatni?
2013. szept. 5. 10:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Most csak venni szabad készet építeni nem éri meg.
2013. szept. 5. 13:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mi most vagyunk túl egy bővítésen , apránként lett csinálva, tartott 2008 - tól 2013 - ig ( és nincs kész teljesen) .

Szerintem ha apránként akarsz házat építeni ,az 15 évig tart és a végén idegbeteg leszel.

Tudom , hogy nem ezt a választ vártad , de inkább úgy kéne csinálni , hogy kb. 1-3 év alatt kész legyen az egész

( persze ehhez pénz kel) , vagy alább kell adni az igényekből.

Szerintem Magyarországon jellemző , hogy mindenki egy kicsit többet akar mint amennyit elbír , magamat is beleértve.

Az alapozás kivitelezőnél kb. 10000/m2 , az ország nyugati felén , városban egy ház felépítése 15-20 millió , jó , de nem kitűnő anyagokból ( mondjuk 110-140m2 esetén ).

Persze gondolom majd most jönnek a " superman " hozzászólók , akik közlik , hogy ők 8 millióból építettek házat , és a havi fűtésük 6000 Ft.

2013. szept. 9. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!