Radiátor mögötti hőszigetelés?
Mi hőtükör lapot használunk. Olcsó, több méretben kapható (pl. BAUMAX-ban, SOLFLEX gyártmánynéven).
Általában nagyobb, mint a radiátor. Méretre szabjuk, a radiátor tartó lemezeknél a szélétől egy-egy "csíkban" bemetsszük, így könnyen behelyezhető a radiátor mögé.
Nem ragasztjuk, hanem felső széléhez közel, radiátor hossztól függően, 2-4 helyen, méretre vágott fa, műanyag léccel a radiátor és a fal közé szorítjuk. (Lehetne alul is, de nincs rá szükség.
Fűtési idényen kívül le szoktuk venni, bár így, hogy megírtam, elgondolkodtam, hogy okát nem tudom.
Alig látszik.
Hatása lehet, mert a lapok mögött a fal érezhetően hidegebb, mint a környezetében.
Még nyáron is használom, autóban, szélvédő árnyékolónként, illetve ülésen levő, vagy - kombi autótípusnál, ahol ablak van a csomagtartón - vásárolt áru takarására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!