Hőszigetelés TSM Kerámiával?
Van akinek igy van szigetelve a háza?
Megéri?
%-kal olcsóbb kivitelezési költségek! Festékszerű bevonat, ami a sugárzó hő 85%-át visszaveri.
Gátolja a penészedést, ellenáll a mechanikus sérüléseknek,
kiváló antikorróziós és vízlepergető tulajdonságok.
Kívülre és belülre is felhordható, színezhető. Alkalmazható téglára, betonra, fára, fémre stb.
Műemléképületen történő alkalmazásához nem kell építési engedély!
oké!
Van akinek ilyen van és már bizonyított?
Ezt nem hiszem el.....
ide tettem fel ,hátha van már valakinek ilyenje
te megbízol a cégekben?
persze,hogy nem mondja,hogy hát nem sokat ér...
szóval mégegyszer!!!
Van valakinek ilyenje?
Én is olvastam róla, de mégis inkább nikecellel szigetelem most a házamat. Azt is elmondom miért.
A hő három féle módon terjed: áramlással, vezetéssel és sugárzással. A kerámia-bevonat csak a sugárzás egy részét fogja meg. Télen a hőveszteséged jelentős része a hővezetés miatt van. A falad belső része felveszi a szobahőfokot és a hőt a fal vezetéssel a külső oldal felé továbbítja. Onnan áramlással távozik, ha szeles idő van, akkor igen gyorsan. A különböző rétegek ebben a folyamatban különböző hővezetési tényezővel szerepelnek.
Ezt a folyamatot legjobban egy olyan hőszigetelés fogja vissza, ami a hővezetést akadályozza és nem a sugárzást!!
Ha a sugárzó hőből eredő hőveszteséget is meg akarod fogni, akkor a nikecel alá tégy hőtükröt, pl. alufóliát. (Bár szerintem felesleges, mert a sugárzásos veszteség télen a falakon nem döntő jelentőségű.)
A kerámia bevonatát alkotó fényvisszaverő festék amúgy külön is kapható. Tehát nem muszáj kerámiaként megvenni. Lehetne mondjuk a külső falfestéket is lefújni vele. De ezt sem ajánlom. Inkább a nyári nagy kánikulákban annak lenne jelentősége, hogyha a tetőcserepeden lenne ilyen bevonat, hisz nyáron a napsütés valóban hősugárzásként ontja a meleget a házadra, és nem kell a klímára költened, ha lenne ilyen a tetődön. Ez utóbbi esetben valóban a sugárzás a döntő tényező.
a kerámia golyókban vákuum van, az adja a szigetelés egy részét.kerámia nélkül nem ér semmit.
ne a forgalmazó véleményét kérdezd, hanem kérj referenciákat, nézd meg az alkalmazás helyén.
de bemennél az egyik facebookos oldalra és még bemutató is van. vegyél már egy kis fáradságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!