Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mit szólsz ehhez a tervhez?

Mit szólsz ehhez a tervhez?

Figyelt kérdés

Tetszik? Ha nem akkor mit és hol módosítanál rajta?

Földszint:

[link]

Emelet:

[link]

2013. szept. 1. 18:09
 1/8 anonim válasza:
100%

Hát én szívesen elfogadnék egy ilyen házat az biztos.

Még szauna is van benne XD

2013. szept. 1. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszenek a tervek. Legfeljebb csak annyit módosítanák rajta, hogy a beállót és a bejárót beton helyett térkő burkolatot kapna.

A terasz szintjét levinném -0,4-re és a nappali szintjét levinném, -0,2-vel és így egy kis lépcsővel külön lenne választva, de mégis egy nagy nyitott térről lenne szó.

Mint a 4. képen is van olyanra gondoltam.

[link]

2013. szept. 1. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek nagy hülyeséget írtam.

A terasz szintjén -0,04-re vinném le és a nappaliét -0,02-re.

2013. szept. 1. 19:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek másodszor írtam hülyeségeket, mert nem 2centinként vinném lejjebb a szinteket, hanem 20cm-ekkel tenném lejjebb a 2 szintet.

Már úgy néz ki, hogy jobb ha nem írok semmit és alszok inkább.

Még egyszer elnézést kérek, és az első válaszom a jó.

2013. szept. 1. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
tetszik
2013. szept. 1. 22:21
 6/8 anonim válasza:
Szuper,tényleg, de csak ha egy gyereket terveztek, de ha becsúszik a második de cssszetek ki vele, legyen majd valahogy neki is saját szobája :). Gratulálok!
2013. szept. 2. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:

2! Bejárón most is térkő burkolat van a terven.

Kérdező! A gyerek kérdés tényleg kérdés. Egy van és nem is terveztek többet? Különben érdemes lenne, akármilyen picikét is, de saját szoba.

A szintekkel én variálnék. Egy lépcső szerintem a lakásban csak balesetek forrása lehet.

Amúgy tetszik, jól lakhatónak néz ki. Bárcsak mind az lenne, amiket ma építenek!

2013. szept. 4. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia, ezt a koos.hu oldalon találtad bizonyára :-) Ott van rengeteg pro és kontra érv. A lényeg, hogy jó az elosztása, jól elkülönülnek a térkapcsolatok a földszinten. Az emeleten csak egy megfontolandót látok: a wc ajtót nem a fürdőből, hanem az előtérből nyitnám. A fsz-en a garást függetleníteném a háztól: a garázs körüli szigetelést a ház falához tapasztanám és a garázsból nem nyitnék ajtót közvetlen az előszobába, helyette a bejárati ajtó elé, a garázs falára tenném. Nagy bűz tud kiáramlani a garázsból, bármilyen flancos autó is parkol ott. Üdv
2013. okt. 9. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!