Menyibe kerül az áram és a víz bekőttetése?
Garázsba vagy mondjuk hegyre mennyi lenne beköttetni ezeket? Aki tud árat mondani kèrem külõn irja le hogy mennyi az áramnak ès mennyi a vìznek külön. Ha lehet rejtett költségeket is irják le.
Elôre is köszönõm a válaszokat!!!
hozzá teszem a 3. on gondoom igy már olcsobban is meglehet oldani nem?
eg ugyebár ez csak az áram a viz szenyvizet nem tudja valaki?
Villanyt sikerült ismerőssel jelképes áron elintézni, valamint az eszközöket (kábel, konnektor, elosztószekrény, ilyesmik) kedvezményes áron megvenni. Teljes újravezetékezés történt, teljes világításcsere, 380V-os hálózat kiépítése, elektromos udvarkapu és garázsajtó beépítése, valamint több konnektor áthelyezése és beépítése. Megúsztam kb. 1,3 millióból. Víz: Ebben is mázlim volt, mert a ledugózott csőcsonk már ott volt a bejárat közelében, csak az előző tulajnak nem kellett víz. Innen kb. 20 méter csövet fektettünk le, lett egy fürdőszobahelység, két kézmosó, és két-két vízcsatlakozás kialakítva a szervíztérben, valamint az udvaron. A rézcsöveket itt is olcsóbban kaptam, mivel légcsövekkel és beépítéssel együtt rendeltem meg, mi a hornyot/vájatot előzőleg Hiltivel kivéstük, ők meg beépítették a csöveket. Kb. 100-120 rugó volt, vécé és mosdókagyló, csapok még 50. Plusz még kb. 40 000 Ft kiszállási, rákapcsolási díj, meg egy vízóra ára ment a szolgáltató fele.
Csatorna: Egy külön szál itt is jött a műhely fele amit szintén nem használtak, de ezt teljesen vissza kellett bontani, mert el volt rohadva. Szerencsére még az aszfaltozás előtt rájöttünk, így nem kellett feltörni a friss aszfaltot. 20-25m KPE cső+egy légkalapácsos Bobcat kellett, de a Bobcat az enyém, szóval kb. 5 liter gázolajban volt. Kb. 25 000 Ft csőstül, üzemanyagostul, rekesz söröstül.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!