Földmérő mennyiért vállal ilyen munkát?
Figyelt kérdés
Házbővítés történt, növekedett az alapterület. A használatbevételi engedélyhez - mint megtudtam - egyebek mellett szükséges egy földmérő is, aki az új alapterületet kiméri és a megfelelő dokumentációt elkészíti, ami megy a földhivatalhoz is. A hivatalok számára is kell fizetni kétféle címen összesen kb. 20e Ft-ot, ami a földmérő díjazásában benne van.
Erre a munkára kb. mennyi a reális díjazás?
Nekem 120e Ft + ÁFA ajánlatot mondtak, amit kissé sokallok, ahhoz képest, hogy a műszaki ellenőr összesen kért 200e Ft-ot.
tegnap 15:06
1/5 anonim válasza:
Nekem a földmérő kijött és megnézte, hogy jó helyen van e a ház. Papír meg minden nélkül, pár mérés. Ez volt 80e Ft.
2/5 anonim válasza:
Keress rá a neten, és kft-ben gondolkozz..annyi, amennyi, de szabályos és megbízható.
4/5 anonim válasza:
Teljesen reális. A műszaki ellenőr díja kicsit alacsony.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
ma 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!