1 db 60x60 greslap osszetort,hogy lehet kicserelni,h a tobbi lerakott lap ne karosodjon? Mennyiert szoktak ilyet vallalmi? Hogy szoktak megcsinalni?
Figyelt kérdés
Ez nagyon kemeny nem lehet csak ugy kistedegetni adarabokat#Greslap csereje
2022. szept. 1. 20:11
1/7 anonim válasza:
Fugánál óvatosan körbeflexelni, aztán középről kifelé felverni. Akár kézzel, vésővel, akár géppel.
3/7 grafno válasza:
Ha csak egy ķő akkor spec ara lesz. Kerdezz meg tobb embert is.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, mi a hivatalos módszer. Én múltkor 6 csempét szedtem ki így, mert vízszerelés miatt volt bontás. Marha óvatosan körben kikapirgáltam a fúgát csavarhúzóval. Ütni, feszegetni nem szabad. De kb. tényleg, mint egy régészeti feltáráson :) És utána lehetett lefeszegetni szintén csavarhúzó+kalapácsal a törött darabokat, ha már tuti nincs semmilyen összeköttetése az épekkel. Aztán még szintbe kellett csiszolni... nekem ez volt legrosszabb része. És utána mehetett rá az új, aztán újra fúga. De teljesen jó lett, pedig most csináltam először és mérni meg vágni is kellett. Szóval szerintem egy darabot nem annyira gáz visszapótolni, hiszen a helye adott, "csak" a szintben levésre kell figyelni, de a kiszedést tényleg extra óvatosan kell csinálni, hogy a többi széle nem törjön, pattogjon le.
6/7 A kérdező kommentje:
5-os ! 60x60 cm fenyes greslapot szedtel ki? Nem pottyintve van ,rendesen odafogta a ragaszto ,2 eve fenn van.
2022. szept. 3. 14:35
7/7 anonim válasza:
Nem, vagy 20 éves 20x20-as csempéket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!