Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » 8 mm vastag greslap mennyire...

8 mm vastag greslap mennyire strapabíró beltérre?

Figyelt kérdés
Járólapcsere lesz és olyan kellene ami bírja a strapát olyan értelemben hogy nem törik el ha lépünk rajta, persze függ ez az aládolgozástól is, de van kerámialap meg greslap, nyilván a kerámia az gyengébb minőség, de egy 8 mm vastag greslap már jó lehet? Kinek mi a véleménye erről? Greslaphoz milyen ragasztó ajánlott? 60x30-ast néztem ki.
2022. ápr. 23. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:

60x60-as greslapot vegyel. Tukorfenyest. A mattot nem tudod letakaritani! Abba beleul a kosz.

Az alap legen egyenes,a ragaszto flexibilis legyen min c2-es!

Kozepesen kemenyre kever ragasztora tedd ra,mindenhol legyen alatta fogas glettvassal kent ragaszto !

En ig tukorfenyes gressel dolgozok. Dloszor burkolasi peobslkozot hivtam,de nem tudta megcsinalni szakszeruen. Igy en kezdtem el dolgozni vele. Mar 150 nm-en tul vagyok.

Ha egyenes az alap meg jol ala van dolgozva a ragaszto,akkor nem torik el!! A szele csorbul konnyen,puhara allitsd fel,ha lerakod.

Gyemantvago korong kell a vizesvagoba es gyemantfejes korfuro a kapcsolok meg konnektorok stb kifurasahoz!!

2022. ápr. 24. 00:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Tükörfényest nem akarok, mert csúszik. A mostani se fényes lap, mégis ha jövök ki a szobából és az ajtó előtt lévő szőnyegre lépek, szőnyeggel együtt csúszok. Vigyázni kell ezzel, mert idős is van és ne csuszkáljon már a tükör járólapon. Ez az ok a mattra, egyelőre a 60x30 van mindenhol ahol néztem, sőt készlethiány is van főleg a zalásból. Nekem csak az a lényeg hogy meglegyen ez is. Kivágás nem lesz, csak az alját kell rakni és a szegélyt. A konnektor és kapcsoló mind vállmagasságban van.
2022. ápr. 24. 09:13
 3/3 anonim ***** válasza:

A zala nem csinal greslapot… keramialapjaik vannak.

Az alja lerakasnal is kell vagni a szoba szelein.

A szonyeg ala gumilapot szoktak ragasztsni ,azt meg ontspados matricazzak a jarolaphoz.

A tukorfenyes cipoben nem csuszik,csak,ha vizes .

2022. máj. 1. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!