Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Egy pici, 20-30 nm és vendéghá...

Egy pici, 20-30 nm és vendégházat mennyiből lehetne felépíteni?

Figyelt kérdés
nov. 22. 06:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Minőségi anyagokból 600-700 eFt/m2.
nov. 22. 06:39
 2/12 A kérdező kommentje:
12-14 millió? Ne idegesíts.
nov. 22. 06:52
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem idegesítelek. Mennyid van rá?
nov. 22. 06:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mit tudsz megcsinálni magadnak...

Nálam pl volt egy romos düledező nyárikonyha 4x4méteres...

Lebontottam, a falak alá ástam egy kis alapot, azt kiraktam zsalutéglával csináltam neki alapot, aztán visszafalaztam, kapott körbe egy koszorút, a tetőt is én csináltam, ez vokt a legkönnyebb része mert asztalos vagyok. Kapott az épület minden irányba 10-15cm szigetelést, új nyílászárókat, van bent egy mini konyha, egy francia ágy egy kanapé, tv, elektromos kandalló fűti fillérekből, minden igényesen meg van csinálva, ránézésre egy gyönyörű szép igényes kisházikó...

Van bent egy külön kis helység benne alomszék, és egy zuhanytálca, amit egy kemping zuhannal lehet használni... mi is vendégháznak használjuk, rokonok nagyon szeretik.

Tavaly építettem 1.8millióban megálltam.

nov. 22. 07:12
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

Ez tényleg bármennyi lehet ahogy írták.

Nem mindegy hogy téliesített lesz vagy csak fűtetlen, akarsz-e bele vizet, csatornát = lesz-e benne vécé, zuhany, vagy csak alvóhelység amihez csak áramot kell bevezetni. Van-e már kész alapod vagy az is kell, milyen a terep, egyenes telek ahol csak le kell betonozni vagy egy ferde telek ahol ásni kell meg a rézsűt megtámasztani. Ahogy nem mindegy, hogy mással csináltatnád vagy ráérsz te magad egy fél év alatt összehozni hétvégenként.

4-es válasza lehet kiinduló, de általában ennél többet mondanék. Jó viszonyítás lehet egy egyszerű kész faház ára, amiben az van amit szeretnél és még hozzá kell adni ha szeretnél oda vizet, csatornát.

nov. 22. 08:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
4es vagyok, hát igen, de mint írtam én asztalos vagyok, szóval ami fából van, vagy bútor, azt jellemzően már más kifizette helyettem :D
nov. 22. 11:35
 7/12 A kérdező kommentje:
A 4-es már jobban hangzik.
nov. 22. 14:16
 8/12 anonim ***** válasza:
10%

Hát ti hülek vagytok?

Fogtok egy fém lemezt összecsavarozod oszloppal

Hungarocel oszt kísz

nov. 22. 14:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Vendégnek jó lesz
nov. 22. 16:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Nézd meg a használt mobilházak árait...
nov. 23. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!