Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mi az oka annak hogy a beton...

Mi az oka annak hogy a beton igy viselkedik?

Figyelt kérdés
Már a javítás előtt is csinált ilyet, hogy úgy nézett ki mintha be lenne sózva. Most javitás után is ezt látni. Mi ez, és miért?

okt. 31. 06:04
 1/7 A kérdező kommentje:
okt. 31. 06:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem kapott elég vizet vagy nem volt jól elkeverve.

Ha nem porzik akkor elég vizet kapott, nem lesz vele probléma. Ha porzik, akkor érdemes jól fedni. Nekünk az egyik szobában elszúrták a betonozást és simán fel lehetett söpörni a betont - a seprű folyamatosan szedte le a tetejéről a szétmálló anyagot. Akkor szépen befedtük, megcsináltuk rá a járólapot a szigetelésre és azóta nincs vele gond.

Ha maga a beton lenne a járófelület és annak kellene erősnek lennie pl. garázs padlóként vagy járdaként, ott okozhat gondot.

De majd biztos lesz aki profi és megmondja mi okozza ezt a fehéres színeződést. Ha nem porzik a beton akkor szerintem csak a belocsolásakor kicsit kimosódott belőle némi anyag és ahogy száradt, az látszik meg.

okt. 31. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy vizesedik alulról?
okt. 31. 15:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Es ha vizesedne akkor ez nem a viznek a jele
okt. 31. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Ebbe a betonba kevés a cement! Mélyalapozóval be lehetne kenni, az javítja a felületi szilárdságot. Mást nem tudsz vele csinálni, majd ha tönkremegy, repedezik, akkor csináltok rendes betont. Addig is bőven használható így, egy lemezgarázsba jó ez is.
nov. 1. 21:05
 6/7 A kérdező kommentje:
A betonba nem kevés a cement. Kakapáccsal sem lehet feltörni. Gondosan lett elkészitve adalékokkal. Az 100% os. Azon a helyen ütött ki ez só, mert nem tudom máshogy nevezni ahol vékonyan lett javítva, vagy a vastagabban javitott területek szélein. Tehát a korábbi betonból jöhet ez ami még a javítás alatt van. Az alsó beton be lett itatva szilardító anyaggal is. De akkor ezek szerint ez még a régi alsó betonból származik. Csak azt nem tudom mi ez? Amit én rátettem.. az rendes beton. A szilarditó anyag után elég kemenynek látszott, hogy mehetett rá a javitó beton.
nov. 2. 05:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ránézésre olyan mintha sókiválás lenne, mint a beázott épületfalakon.
nov. 12. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!