Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ilyen alapra lehet mobilgarázs...

Ilyen alapra lehet mobilgarázst telepíteni?

Figyelt kérdés

Egy bontásból megmaradt alapra szeretnék mobilgarázst csináltatni. A felülete nagyjából sima, de néhol vannak rajta egyenetlenségek.

[link]

[link]

[link]

[link]

okt. 6. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Mobilgarázst akár 6db téglára is lerakhatsz, mert megáll rajta, igényesebb kivitelezésben 6db pontalap a fagyhatár alá betonozva hogy a fagy és a talajmozgások se mozgasság. A 6 felfekvési ponton kívűl a mobil garázsszerkezet szempontjából lényegtelen hogy a "padló rész" milyen, mennyire sima, ez inkább igénybeli kérdés.
okt. 6. 22:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Akkor nem lesz vele gond? Írtam több cégnek is, csak egyiknél sincs normális magyar ügyfélszolgálat a lengyelek meg nem igazán értettek.

Mondjuk én sem értem, hogy ha betonlapokra is lehet rögzíteni, akkor miért baj, ha így 20 centi hosszan van alatta egy kis rés.

okt. 6. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyben nem tudtad volne lefotózni az alapot? Sokkal beszédesebb lenne.
okt. 7. 06:49
 4/8 anonim ***** válasza:
A mobilgarázsosok oldalán megvan a szüksèges alapozasi forma, akár többfèle is. Nèzd meg.
okt. 7. 07:03
 5/8 A kérdező kommentje:

[link]

Néztem, de ott részletesen nem térnek ki erre.

okt. 7. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Erre rá tudod tenni, ha a falai pont az alapra esnek. Ahol nem fekszik fel tökéletesen, ott maximum bejlagolsz.
okt. 7. 17:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm.

Egyébként arra gondoltam, hogy ilyennnel kijavítom.

[link]

De akkor nem érdemes? Vagy nem is feltétlenül lenne jó?

okt. 7. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez az anyag túl drága a kiadósságához képest, és úgyse tudnád tökéletesen síkba húzni. Azt lehetne csinálni hogy egy rugalmas gumilapot berakni a meglévő beton és a garázs felfekvési pontok közé. Ez a rugalmas gumi szépen kiegyenlítené a beton egyenetlenségeket,aztán csavarokkal meg le lesz huzatva úgyis az egész, így ez a gumi teljes tömörséggel kitölt minden hézagot. Régi, rossz autóbelső gumi pont jó lenne (vagy ha van maradék bitumenes lemezed, az is jó lehet kb. 2-3 rétegben.
okt. 7. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!